nike dunk low disrupt sort

GO TO ADMIN PANEL > ADD-ONS AND INSTALL VERTIFORO SIDEBAR TO SEE FORUMS AND SIDEBAR

4z79p985

New Member
Vendor
#1

I 1985 blev Nike Dunk thesoleist.com frigivet som en teknisk basketballsneaker. Specielt designet med flere paneler for ekstra støtte på banen, blev denne ikoniske model et øjeblikkeligt hit og vedtaget af mange college basketballhold. I årenes løb er det gået over fra en domstolssneaker til en efterspurgt skateboardmodel og endda et sefashion-forward livsstilssko valg til kvinder.

Nyere tid har der været et spotlight fokuseret på Dunk, hvor silhuetten vises i en overflod af make-ups lige fra banebrydende samarbejde til arv-inspirerede nike sko dame blå retros. For at udvide udseendets arv introducerer vi nu Dunk Low Disrupt - en moderne dame, der tager kun det legendariske design, der bruger en platformstilstand og overdrevne proportioner til at skabe en unik feminin følelse. Ekstra dimension omkring ydersålen og de øvre paneler tilføjer ny energi til skoens vedvarende designlinjer, mens velkendte detaljer som en lavt udskåret, polstret krave understøtter hverdags bærbarhed.

Selvom Dunk Low måske mangler på lager, kompenserer det helt sikkert for det med nike dunk low disrupt sort variation. Snart, som drillet helt tilbage sidste år, er det endda klar til at deltage i "Animal Pack." Og mens mock-ups foreslog noget ret dristigt, er det, vi faktisk skal modtage, langt mere diskret. Den projicerede palet var dog ret nøjagtig.

Canvas -skærme giver et let fundament, hvorpå "Barokbrun" swoosh, hælflig og foring bedre Ny udgivelse kan vises. Det samme kan siges for overlays, hvis "Beach" ruskind er let overlejret med et girafprint. Lidt mørkere end det kulisse, de klæder på, er hver af de tilføjede pletter en ret subtil tilføjelse, der ikke distraherer på den måde, som tidligere poster ville gøre.

https://www.thesoleist.com/
 
VaporFi Rocket 3 Vape Starter Kit In-Stock - Shop Now!
Top