Asics Gel Saga x Yu Nagaba

GO TO ADMIN PANEL > ADD-ONS AND INSTALL VERTIFORO SIDEBAR TO SEE FORUMS AND SIDEBAR

zbk4csqv

New Member
Vendor
#1

Na de Tweede Wereldoorlog zag ASICS-oprichter Kihachiro Onitsuka kinderen blootsvoets rennenomg.com door de straten dwalen en besloot de jeugd van zijn land te helpen. Door de waarden van sport te promoten en hen hoogwaardige sportschoenen te bieden om hen te helpen hun best te doen, geloofde hij dat hij de kinderen van Japan kon helpen een betere toekomst op te bouwen met de filosofie van Anima Sana In Corpore Sano: "A Sound Mind in een gezond lichaam. "

In 1949 werd Onitsuka Co. geboren en kort daarna werd het allereerste schoeisel uitgebracht van het prille merk: een basketbalschoen Asics schoenen dames zwart genaamd de 'Tiger'. In de jaren die volgden, ontwierp Onitsuka Co. (in 1977 omgedoopt tot "ASICS") een groot aantal wetenschappelijk verantwoorde, sportspecifieke schoenen voor atleten. De nadruk van dhr. Onitsuka op de geest van sport en een focus op de behoeften van de atleet wordt vandaag voortgezet met ASICS, Onitsuka Tiger en ASICS Tiger schoenen, kleding en accessoires.

De jogging-rage van de jaren 80 ging verder in de jaren 90, toen ASICS de Gelsaga introduceerde om aan te sluiten bij de casual prestatietrend. De naam komt van de Noorse mythologiegodin Saga, wat zich vertaalt naar het concept van wijsheid en de relatie met de geavanceerde technische Asics Gel Saga x Yu Nagaba kenmerken en esthetiek van de erfgoedloper. De schoen blijft een klassieker in de ASICS Tiger Heritage-lijn. Het heeft een voorgevormde tussenzool en binnenzool voor extreem comfort en demping, een lichtgewicht bovenwerk van mesh voor ultiem ademend vermogen en een duurzame rubberen buitenzool voor verbeterde tractie en ondersteuning.

De ASICS GEl-Saga in zijn OG-constructie zet zijn recente heropleving voort en komt dit weekend uit in een driedelig "Zebra Stripe" -pakket dat de binnenkant Hot Koop van het middenvoetlogo versierd is met een kleurrijk gestreept patroon. Fans van het Japanse schoenenmerk hebben de keuze tussen een sportieve koningsblauwe en rode variant met een witte basis, een andere versie die dezelfde tinten uitrust met een zwart spatbord en hak, en een veel luidruchtigere combinatie van groenblauw en oranje, net als de herkenbare uniformen van Miami Dolphins.

https://www.rennenomg.com/
 
Top