Asics Gel-Preleus Grijs

GO TO ADMIN PANEL > ADD-ONS AND INSTALL VERTIFORO SIDEBAR TO SEE FORUMS AND SIDEBAR

6g4rjln7

New Member
Vendor
#1

Toen het in de jaren 2000 voor het eerst op de hardloopmarkt kwam, werd de GEL-PRELEUS-sneaker gevormd door twee ontwerpers: een die het Asics Schoenen Heren bovenwerk heeft gemaakt en een die de tooling heeft gemaakt. Het bovenwerk is geïnspireerd op de vrij vloeiende beweging van de wolken, die getransporteerd door de gelaagde mesh- en suède-formatie die lijkt op een esthetiek uit het midden van de jaren 2000.

De hybride ontwerptaal zet zich voort op de tussenzool en kanaliseert ontwerpelementen die voortkomen uit de nonchalante aard van een amoebe. Asics Gel-Preleus Grijs Bovendien wordt dit concept weergegeven door de golvende esthetiek van de tooling en de buitenzoolstructuur.

De Asics FN2-S GEL CONTEND 5 damessneaker combineert de verhalen tussen streetstyle-esthetiek en woon-werkverkeer met casual hardloopfunctionaliteit. Deze schoen heeft de traditionele synthetische overlays behouden terwijl het originele ontwerp is herwerkt met exclusiverunning een niet-gestikt zijpaneel, een aangepaste neus en duurzame materialen door het hele bovenwerk. Gelaagd met Amplifoam-demping in de tussenzool, is deze schoen ook gecompenseerd met de laag van Gel-technologie in de hiel voor geavanceerd comfort, zoals hier te zien is in Beet Juice en Pure Silver.

De ASICS GEL-Kayano 28 damesschoenen zijn ontworpen voor hardlopen op asfalt en het afleggen van allerlei afstanden. Ze hebben meer Asics Schoenen Te Koop demping dankzij het FlyteFoam-materiaal van de tussenzool dat de impact bij elke stap vermindert, het heeft ook een Duomax-ondersteuning die de vervorming van de mediale tussenzool voorkomt wanneer de voet naar binnen rolt vanwege de pronatie van de loper.

https://www.exclusiverunning.com/
 

harry_wilson

New Member
Vendor
#2
Running shoes are best for walks and jogging. The mesh on the shoes ensures ventilation and prevents bad odour. Correct posture is essential for running. A shoe with padded soles gives you grip and comfort. Various running shoes provide comfort but are not fit for running. It is better to choose shoes which help in running and are comfortable too.
 
VaporFi Rocket 3 Vape Starter Kit In-Stock - Shop Now!
Top